If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супер! Дреболиите наистина дават крайния завършен вид.
Като гледам, тази ти 33ка ще е добра загрявка за следващата класика
Ами може и така да е. Само трябва да има въздух между тях, че колкото и да ползвам услуги си е натоварване
Поръчах и колектори със средно гърне. Стандартни за момента... Не са ми се обадили още. Дано ги има. Има ли вариант нещо да се скъса при развиване на болтовете.
Този картер е малко поочукан, но не сериозно. Дали е опасно за циркулацията?!
Много внимавай с болтовете!!!
Понякога едни се късат, а други измъкват резбата. Освен това металът изгаря, където са болтове, защото оригинално са шпилки с твърдост 10.8. Може да са сложили всякакви болтове. Най-добре си намери осем болта А2-70, 8х25мм.
Аз съм така и нямам никакъв проблем с развиването.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Много внимавай с болтовете!!!
Понякога едни се късат, а други измъкват резбата. Освен това металът изгаря, където са болтове, защото оригинално са шпилки с твърдост 10.8. Може да са сложили всякакви болтове. Най-добре си намери осем болта А2-70, 8х25мм.
Аз съм така и нямам никакъв проблем с развиването.
Благодаря!
Събота ще погледна ситуацията и ще видим. Ще подготвя ботовете. С оксижен ако се понагреят може да се поотпуснат нещата, ако имат нужда де.
Comment